Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Όροι & Προϋποθέσεις

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνονται οι νόμιμοι φόροι καθώς και οι όποιες αγορές premium θέματος ή plugins.

Οι εικόνες, τα βίντεο και τα κείμενα που έχουν χρησιμοποιηθεί στα demo αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των εκάστοτε θεμάτων και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτούσια.

Ο πελάτης υποχρεούται να προσκομίσει τα δικά του κείμενα, φωτογραφίες, λογότυπο κλπ. έχοντας εξασφαλίσει βέβαια και τα πνευματικά τους δικαιώματα. Σε κάθε περίπτωση μπορούμε εμείς να μεριμνήσουμε για τα παραπάνω, με επιπλέον  χρέωση.

Στα standard πακέτα η προσφορά ισχύει για τις πρώτες 4 σελίδες, στα pro πακέτα για τις πρώτες 8, ενώ στα pro plus για τις πρώτες 10. Η κατασκευή επιπλέον σελίδων χρεώνεται extra.

Στα πακέτα e-shop η προσφορά περιλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων 10 προϊόντων. Επιπλέον προϊόντα χρεώνονται extra. Σε κάθε περίπτωση ή εκπαίδευση της δημιουργίας άρθρου ή προϊόντος (ανέβασμα, κατέβασμα, τροποποίηση), καθώς και της χρήσης/διαχείρισης του καταστήματος γίνεται δωρεάν μέσω skype,  βιντεομαθημάτων ή κατ’ εξαίρεση με κατ’ ιδίαν συνάντηση.

Το κάθε πακέτο μπορεί να συνδυαστεί με άλλο ή να χτιστεί ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Μπορούμε, για παράδειγμα, να συνδυάσουμε ένα standard πακέτο με ένα pro plus ή να διαμορφώσουμε ένα standard πακέτο προσθέτοντάς του ό,τι λειτουργίες θέλουμε, γι’ αυτό και ξεκινάει από μια συγκεκριμένη τιμή.

Για όποια διευκρίνιση ή ερώτηση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε!

ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ PROJECT;

Ας μιλήσουμε για το project σας